Eveniment

Reclamele de zeci de milioane de dolari difuzate la Super Bowl, cel mai urmărit eveniment sportiv al americanilor. Preţul mediu al unui bilet a depăşit 8.600 de dolari

Reclamele de zeci de milioane de dolari difuzate la Super...

Autor: Alexandru Stanila

03.02.2020, 11:16 351

Un videoclip cu un suporter care doarme în timpul Super Bowl a devenit viral pe reţelele de socializare, luni, după ce Kansas City Chiefs a învins formaţia San Francisco 49ers, în finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL), scor 31-20.

Arena "Hard Rock Stadium" din Miami a fost arhiplină la evenimentul anului din sportul american, însă nu toţi suporterii au privit cu interes partida. Un fan a fost surprins când doarme pe unul dintre scaune, în timp ce persoanele din faţa sa urmăresc jocul.

"Acest bărbat a reuşit cumva să doarmă în timpul Super Bowl. Suntem abia în primul sfert", a scris Karisa Maxwell, jurnalista care a publicat videoclipul pe Twitter. Ulterior, ea a revenit cu mai multe detalii: "Tocmai ce s-a trezit. Ar trebui să-i spun? Nu! Prietenul lui îi arăt acum filmarea. Toată lumea a aflat. Ce să fac?!".

Faptul că suporterul respectiv a adormit în timpul meciului este unul inedit având în vedere că preţul mediu al unui bilet la Super Bowl a ajuns să fie 8.649 de dolari în ziua meciului, conform site-ului de specialitate SeatGeek.

Kansas City Chiefs a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 54 a Super Bowl, după ce a învins în finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL) formaţia San Francisco 49ers, scor 31-20, pe Hard Rock Stadium, din Miami. Pentru Kansas City Chiefs a fost primul titlu Super Bowl după o pauză de jumătate de secol. De asemenea, echipa condusă de Andy Reid este prima din istoria NFL care câştigă trei jocuri din play-off după ce a fost condusă la 10 sau mai multe puncte, potrivit CNN.

Cele mai amuzante reclame: 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO