Eveniment

Record de decese la Brăila: Şapte persoane au murit în ultimele 24 de ore. Virusul a făcut în total 161 de victime în judeţ

Record de decese la Brăila: Şapte persoane au murit în...

Autor: Petru Mazilu

03.11.2020, 14:31 400

Şapte persoane au murit în ultimele 24 de ore la Brăila ceea ce constituie un record pentru statisticile realizate de autorităţile brăilene. Printre cei decedaţi este şi un pacient din Bacău internat la secţia Covid a Spitalului Judeţean din Brăila.

Conform raportării oficiale, în ultimele 24 de ore, în judeţul Brăila s-au infectat 43 de persoane, iar şapte au murit. Persoanele decedate sunt trei din municipiul Brăila şi câte una din Zăvoaia, Însurăţei şi Lacu Sărat. Al şaptelea pacient care a murit la Spitalul Judeţean din Brăila este o persoană din Bacău.

Statistica mai arată că de la începutul epidemiei 3.616 brăileni s-au infectat cu virusul SARS CoV-2, dintre care 161 au murit. În prezent, 618 persoane sunt plasate în carantină la domiciliu, iar 202 sunt internate în spital.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în judeţul Brăila au fost efectuate 104 teste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO