Eveniment

Regizorul Tudor Giurgiu: „ Orasul care m-a dat pe spate (inca o data). ” De ce este mai frumos ca la Cluj, Braşov, Timisoara, Iasi sau Bucuresti?

Autor: Business Magazin

08.09.2018, 13:39 986
Centrul vechi al Oradiei arată superb. Este restaurat şi arată mult mai bine ca la Cluj, Braşov, Timisoara, Iasi sau Bucuresti.

Regizorul Tudor Giurgiu: „Oradea m-a dat pe spate (inca o data). Mergeti sa vedeti Palatul Baroc (in lucrari intense de renovare), Cetatea, Sinagoga Sion si multe alte locuri absolut fascinante. Un oras fabulos!”

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan: „Am încheiat reabilitarea faţadei Casei Roth, una dintre cele mai frumoase clădiri de pe strada Vasile Alecsandri, reprezentativă pentru stilul secession.

Lucrările de restaurare au fost realizate în cadrul Programului Multianual prin care refacem faţadele clădirilor din Centrul Istoric al Oradiei. În acest an, majoritatea faţadelor de pe Alecsandri vor fi reabilitate, noua pietonală contribuind astfel la atractivitatea turistică a Oradiei”.

Primarul Oradiei,Ilie Bolojan: „Regulamentul prin care se supraimpozitează cu 50% clădirile din zona centrală prioritară şi cele situate pe arterele principale ale municipiului Oradea care nu respectă regimul de înălţime sau frontul stradal (cu excepţia clădirilor monument şi a celor cu valoare arhitecturală mare) a fost aprobat în şedinţa de azi a Consiliului Local.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO