Eveniment

Reţeaua de Internet Digi a căzut miercuri în marile oraşe din toată ţara. Val de plângeri pe pagina de Facebook

Reţeaua de Internet Digi a căzut miercuri în marile...

Autor: Ştefan Stan

17.02.2021, 22:29 19277

UPDATE. Reacţia RCS&RDS: 

Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale ţării. 

Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcţionează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei.   


 

Reţeaua de Internet Digi a căzut miercuri seară în marile oraşe din toată ţara. Problema a fost semnalată intens pe pagina de Facebook a RCS&RDS de către utilizatori, care nu puteau accesa serviciile de Interent. 

Printre oraşele menţionate pe pagina de Facebook se numără şi Bucureşti, Iaşi, Cluj, Oradea, Timişoara, Braşov, Craiova, şi altele. 

UPDATE: 

Serviciile de internet Digi au fost reluate. La ora transmiterii acestei ştiri, RCS&RDS nu a comunicat încă oficial problema care a dus la întreruperea serviciului de Internet. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO