Eveniment

Reţeta online, implementată în stare de urgenţă, în continuare folosită. Farmacist: „E un pas înainte, face viaţa omului mai simplă, nu mai trebuie să stea la cozi, vine când este reţeta procesată“. Pacienţii continuă să folosească reţeta online pentru a evita cozile la medicul de familie sau farmacii

Casa de Asigurări a emis o serie de reglementări la începutul pandemiei, în 2020, privind serviciile medicale, printre care s-a numărat şi eliberarea de reţetă online.

Casa de Asigurări a emis o serie de reglementări la începutul pandemiei, în 2020, privind serviciile medicale, printre care s-a numărat şi eliberarea de reţetă online.

Autor: Georgiana Mihalache

30.05.2021, 11:01 160

♦ Mai multe acte care necesitau deplasarea pacienţilor înainte de pandemie au putut fi trimise în format electronic odată cu noua realitate impusă de COVID-19.

Reţeta online, un document care a putut fi transmis prin mijloace electronice în contextul pandemiei, a rămas o modalitate folosită de pacienţii cu boli stabile inclusiv după ieşirea din starea de urgenţă. Specialiştii, medicii de familie şi farmaciştii spun că măsura este utilă mai ales pentru pacienţi, acest sistem de reţetă online fiind deja implementat în state precum Germania sau Anglia.

Ziarul Financiar începe azi o nouă campanie editorială - Noua realitate - ce luăm bun din ultimul an - un proiect prin care ne propunem să arătăm care sunt resursele câştigate în pandemie şi care pot fi maximizate de acum înainte pe fiecare sector din business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO