Eveniment

ROCA Investments ţinteşte să investească în companii mai mari şi să mărească tichetul per tranzacţie

ROCA Investments ţinteşte să investească în companii mai mari şi să mărească tichetul per tranzacţie

Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments: De-a lungul celor 3 ani am rafinat continuu produsul ROCA, adaptându-l nevoilor antreprenorilor cu care am fost în permanent contact.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.04.2021, 00:05 735

ROCA Investmeants a avut un randament al investiţiilor de 62% în 2020 şi a ajuns la o evaluare a portofoliului de 42 de milioane de euro.

Digitalizarea companiilor şi accesarea de fonduri europene pentru a le dezvolta sunt două dintre planurile pe care le are ROCA Investments, divizia de investiţii care face parte din Impetum Group, la trei ani de la înfiinţare. Mai mult, ROCA vrea să consolideze com­paniile prin procese de M&A, pentru a le face mai solide şi mai relevante.

„Pentru 2021 ne-am definit trei direcţii strategice de dezvoltare la nivel de portofoliu: consolidarea com­paniilor prin procese de M&A, pentru a crea companii mai solide şi mai rele­vante, digitalizarea acestora pentru a avea procese mai simple şi informaţii în timp real şi accesarea de fonduri eu­ropene pentru a dezvolta com­paniile cu echipamente cât mai performante, capabile să facă faţă noilor provocări“, a spus Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO