Eveniment

România, năpădită de toxiinfecţii alimentare. Trei cazuri grave s-au înregistrat doar în ultima săptămână. Ce face ANSVSA?

România, năpădită de toxiinfecţii alimentare. Trei...

Autor: Roana Rotaru

22.05.2018, 00:04 443

Trei cazuri majore de toxiinfecţie alimentară au alertat România doar în ultima săptămână, o situaţie ce nu pare să-i îngrijoreze pe inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care spun că incidenţa cazurilor de toxiinfecţie alimentară este scăzută în România faţă de alte ţări europene.

„Faţă de alte ţări europene, incidenţa de cazuri de toxiinfecţii alimentare este scăzută în România. În general toxiinfecţiile alimentare sunt cauzate de purtătorul uman, adică de oamenii care sunt purtători de E. Coli, de Salmonella, care pun mâna pe mâncare, fără să se fi spălat anterior. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO