Eveniment

România, pe locul şapte în Uniunea Europeană după creşterea numărului de falimente în T2/2022 faţă de trimestrul precedent

România, pe locul şapte în Uniunea Europeană după...

Autor: Ramona Cornea

28.08.2022, 10:15 167

♦ Numărul de falimente înregistrate în România a crescut cu 5,9% în al doilea trimestru din 2022 faţă de T1 din anul acesta ♦ La nivelul Uniunii Europene, numărul falimentelor a crescut cu 2,2% în al doilea trimestru din an faţă de trimestrul anterior ♦ Cea mai mare creştere a falimentelor a fost înregistrată de Letonia, de peste 74%.

România se află pe locul şapte în clasamentul ţărilor membre ale Uni­unii Europene după creşterea numă­rului de falimente în al doilea trimes­tru din 2022 faţă de trimestrul prece­dent, conform datelor de la Eurostat, oficiul european de statistică.

Astfel, numărul de falimente înregistrate în România a crescut cu 5,9% în al doilea trimestru din 2022 faţă de T1 din anul acesta. La nivelul Uniunii Europene, numărul falimentelor a crescut cu 2,2% în al doilea trimestru din an faţă de trimestrul anterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO