Eveniment

România, pe locul şapte în Uniunea Europeană după creşterea numărului de falimente în T2/2022 faţă de trimestrul precedent

România, pe locul şapte în Uniunea Europeană după...

Autor: Ramona Cornea

28.08.2022, 10:15 168

♦ Numărul de falimente înregistrate în România a crescut cu 5,9% în al doilea trimestru din 2022 faţă de T1 din anul acesta ♦ La nivelul Uniunii Europene, numărul falimentelor a crescut cu 2,2% în al doilea trimestru din an faţă de trimestrul anterior ♦ Cea mai mare creştere a falimentelor a fost înregistrată de Letonia, de peste 74%.

România se află pe locul şapte în clasamentul ţărilor membre ale Uni­unii Europene după creşterea numă­rului de falimente în al doilea trimes­tru din 2022 faţă de trimestrul prece­dent, conform datelor de la Eurostat, oficiul european de statistică.

Astfel, numărul de falimente înregistrate în România a crescut cu 5,9% în al doilea trimestru din 2022 faţă de T1 din anul acesta. La nivelul Uniunii Europene, numărul falimentelor a crescut cu 2,2% în al doilea trimestru din an faţă de trimestrul anterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro