Eveniment

România va deveni pentru a treia oară în istorie gazda Campionatului European de Baschet 3x3

România va deveni pentru a treia oară în istorie gazda...

Autor: Mihaela Măncilă

10.09.2018, 17:48 89

România va găzdui pentru a treia oară în istorie Campionatul European de Baschet 3x3, eveniment ce va avea loc în perioada 14 – 16 septembrie la Circul Metropolitan Bucureşti. 

Federaţia Română de Baschet, gazda a competiţiei împreună cu ACS Sport Promotion în calitate de organizator al competiţiei au plăcerea să vă invite la conferinţa de presă, care se va desfăşura chiar în arena Circului Metropolitan Bucureşti, joi, 13 septembrie, ora 15.00.

Baschetul 3x3 este, începând din 2017, disciplină olimpică şi se va juca la Jocurile Olimpice începând cu ediţia Tokyo 2020. România are rezultate notabile în competiţiile internaţionale de baschet 3x3, incluzând un titlu european la masculin în 2014, un titlu mondial la World Children’s Games în 2011 şi medalii europene de argint în 2016 la feminin.

De asemenea în acest an, naţionala de băieţi U18 a obţinut locul patru la Campionatele Europene, iar sportivii Radu Petrescu şi Victor Bogdan ocupă locurile doi, respectiv trei în ierarhia mondial FIBA 3x3 pentru juniori sub 18 ani.

În cadrul conferinţei de presă vor fi detaliate programul celor trei zile de competiţie, activităţile conexe care vor avea loc la Circul Metropolitan iar jucătorii naţionalelor României, precum şi reprezentanţi ai organizatorilor şi partenerilor vor oferi declaraţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO