Eveniment

România va fi timp de o săptămână capitala mondială a triatlonului

România va fi timp de o săptămână capitala mondială...

Autor: Cosmin Pirv

04.06.2022, 13:14 58

România va fi în perioada 6-12 iunie capitala mondială a triatlonului, a anunţat sâmbătă Ministerul Sportului. La Târgu Mureş, vor avea loc patru campionate mondiale ale unor ramuri din triatlon.

Potrivit Ministerului Sportului, Campionatul Mondial de Multisport se va desfăşura la Târgu Mureş, în perioada 6 -12 iunie, şi va aduce la start 1500 de sportivi din peste 40 de ţări.

Programul competiţiei include Campionatul Mondial de Cross Duatlon, în 6 iunie, pe Platoul Corneşti, Campionatul Mondial de Cross Triatlon, în 8 iunie, în Complexul de Sport şi Agrement „Mureşul” şi pe Platoul Corneşti, Campionatul Mondial de Duatlon Standard, în 10 iunie, pe Circuitul Transilvania Motor Ring, şi Campionatul Mondial de Duatlon Sprint, în 12 iunie, în centrul oraşului Târgu Mureş.

„Ministerul Sportului este unul dintre susţinătorii evenimentului, prin finanţarea acordată în cadrul Programului Naţional de Excelenţă, pentru organizarea pe teritoriul României a unor competiţii de nivel internaţional”, a anunţat ministerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO