Eveniment

Rudolf Vizental, ROCA: Fragmentarea economiei mondiale este o oportunitate uriaşă pentru antreprenori de a-şi creşte businessurile

Rudolf Vizental, ROCA: Fragmentarea economiei mondiale...

Autor: Răzvan Botea

26.01.2022, 12:56 248

Rudolf Vizental, CEO-ul platformei de investiţii ROCA, a spus, în cadrul evenimentului  „Guvernanţa Corporativă: Leadership în tranziţie şi realitatea postpandemică” că fragmentarea economiei mondiale reprezintă o oportunitate pentru antreprenori.

„Există o presiune în exterior atunci când vin modificările, dar este mult mai uşor de corelat cu ceea ce se întâmplă în interior atunci când există un ecou care atinge o nevoie la nivel personal. La nivel mondial există acum tot felul de modificări, o reversare a globalizării, se fragmentează economia mondială. În acest context, la nivel antreprenorial, există o mare oportunitate de consolidare, de a creşte şi, pe măsură ce creşti, trebuie să faci lucrurile uşor diferit”, a spus el.

Declaraţiile au fost făcute cu referire modificările din coducerea companiei către modelul de guvernanţă corporativă raportată la conceptul ESG – Enviromental, social, governance.

„Această nevoie de creştere aduce o nevoie de profesionalizare, de a aduce corporate governance în companie. Să aduci structură, procese, să poţi să creezi o companie care să lucreze la următorul nivel”, a mai spus Rudolf Vizental.

Mazars şi CCIFER au organizat conferinţa „Guvernanţa Corporativă: Leadership în tranziţie şi realitatea postpandemică”, susţinută de Ziarul Financiar. Înregistrarea evenimentului poate fi urmărită pe paginila de Facebook a Ziarului Financiar.

În cadrul evenimentului au fost prezentate şi rezultatele studiului Mazars „Board Transformation: Leadership in transition, how boards and directors are adapting to a post-pandemic reality. Survey-ul a fost condus în rândul a 270 de lideri de afaceri seniori, din Marea Britanie, Uniunea Europeană, America de Nord, Australia şi Noua Zeelandă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO