Eveniment

Rusia atacă furibund în Ucraina: mai multe oraşe, luate cu asalt

Rusia atacă furibund în Ucraina: mai multe oraşe, luate cu asalt

Autor: Daniel Contescu

15.11.2022, 17:30 90
Atacul rusesc cu rachete este efectuat asupra mai multor oraşe, pe lângă Kiev fiind afectate Krivoi Rog, Harkov, Lvov şi Poltava.
 

Rusia a lansat un nou atac cu rachete la scară largă asupra Ucrainei.

Pe lângă capitala Kiev, au fost afectate şi oraşele Krivoi Rog şi Poltava, precum şi regiunea Cherkasi. Tunurile antiaeriene au intrat în acţiune şi în Cernihiv şi Viniţia, scrie The Guardian, citând autorităţile locale.

Atacuri ruseşti sunt raportate şi la Harkov, susţin autorităţile locale, adăugând că s-a dispus întreruperea serviciului de metrou.

Atacurile ruseşti cu rachete şi asupra teritoriului ucrainean au lovit şi oraşul Lvov. Potrivit celor scrise pe Telegram de primarul oraşului, Andriy Sadovy, la Lvov „se aud explozii” şi „o parte a oraşului este fără electricitate”. Edilul i-a îndemnat pe cetăţeni să stea „toţi la adăpost”.

Zelenski spune că atacurile Rusiei de astăzi, 15 noiembrie, sunt un răspuns la discuţiile care se poartă în Indonezia, la G20, unde invazia este pusă la colţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO