Eveniment

S-a dat startul! Premierul Nicolae Ciucă: Primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost deja accesat

S-a dat startul! Premierul Nicolae Ciucă: Primul miliard...

Autor: Mediafax

01.04.2022, 16:25 1362

Primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat, anunţă, vineri, premierul Nicolae Ciucă. El precizează că banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară.

„Primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat. Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară şi reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează şansa enormă pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării pe care o are prin acest program de redresare”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El adaugă că, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii.

„România şi-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate prin PNRR şi începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziţia noastră”, conchide Ciucă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO