Eveniment

S-a lansat "The Wine Book of Romania". Când comandaţi un vin, nu cereţi doar alb, roşu sau rose! Haideti sa fim mai curioşi cand vine vorba de vinuri!"

S-a lansat "The Wine Book of Romania". Când comandaţi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2016, 13:05 1529
Cele mai bune vinuri din România şi Republica Moldova au fost reunite în "The Wine Book of Romania", un volum iniţiat şi realizat de Marinela Vasilica Ardelean, specialist în branding şi business development în industria enogastronomică. Băuturile au fost alese şi incluse în volum în urma unei selecţii făcute de un juriu de opt experţi internaţionali, dintre care doi Masters of Wine, care au degustat aproximativ 250 de vinuri.
 
În acest ghid au fost descrise şi clasificate 214 vinuri, iar 15% dintre ele au obţinut cinci stele. "Cartea cuprinde mai multe clasificări şi informaţii.
 
Când comandaţi un vin, nu cereţi doar alb, roşu sau rose! Haideti sa fim mai curioşi cand vine vorba de vinuri!", a spus Marinela Vasilica Ardelean. La sfarsitul anului, autoarea va lansa a doua editie a cartii "The Wine Book of Romania".
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO