Eveniment

Un salariu pe zi. Un graphic designer câştigă, în medie, 3.200 de lei net pe lună. „De regulă, companiile au în fiecare departament de marketing sau user experience un graphic designer, multe dintre joburile disponibile fiind chiar 100% remote.”

Un salariu pe zi. Un graphic designer câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

28.01.2022, 17:20 1429

Un angajat pe poziţia de graphic designer are un salariu lunar net care ajunge, în medie, la 3.200 de lei, după cum arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

Multe joburi disponibile pentru această poziţie sunt chiar unele unde se lucrează doar de la distanţă, spune Raluca Dumitra, head of marketing la eJobs România.

„Un graphic designer bun trebuie să fie creativ şi atent la detalii, dar la fel de important e şi să poată livra conform briefului şi termenului limită agreat. De regulă, companiile au în fiecare departament de marketing sau user experience un graphic designer, multe dintre joburile disponibile fiind chiar 100% remote”, spune Raluca Dumitra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO