Eveniment

Un salariu pe zi. Un operator de facturare câştigă, în medie, 600 de euro net pe lună. Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Joburile din domeniul financiar-contabil sunt printre cele mai căutate din piaţă

Un salariu pe zi. Un operator de facturare câştigă,...

Autor: Ramona Cornea

14.02.2022, 00:05 8373

Un operator de facturare câştigă, în medie, un salariu de 600 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

Poziţia presupune studii medii sau superioare în domeniul economic. Joburile din domeniul financiar-contabil sunt printre cele mai căutate din piaţă. În ultimii ani, România a fost mereu în topul UE din punctul de vedere al creşterii economice. Baza acestei creşteri o reprezintă avansul mediului privat, ceea ce generează un vârf de oportunităţi de dezvoltare profesională pentru specialiştii din domeniu. Afacerile vor fi profund transformate de revoluţia digitală şi inovaţiile tehnologice, iar viitorii profesionişti din domeniul finanţelor vor fi cei care vor îmbina abilităţile specifice cu cele tehnice, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.


Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu


O analiză realizată de BestJobs arată că se preconizează că acest domeniu va creşte cu 15% în următorul deceniu. Posturile disponibile în domeniul financiar / contabilitate s-au aflat în top trei al celor mai dorite joburi în luna ianuarie, fiind înregistrate peste 40.000 de aplicări. În pachetul de beneficii pentru rolul de operator de facturare sunt incluse, de regulă, tichete de masă, prime de sărbători, abonamente de servicii medicale, program flexibil, zile libere suplimentare, abonament sportiv, cafea şi gustări la birou, team-building şi traininguri pentru dezvoltare profesională şi altele.

În prezent, 151 de posturi vacante pentru poziţiile de operator de facturare pentru companii din Bucureşti, Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO