Eveniment

Un salariu pe zi. Un specialist în payroll câştigă, în medie, 3.800 de lei net lunar. Bogdan Badea, eJobs: Această poziţie ţine de una dintre cele mai importante ramuri ale resurselor umane, mai exact salarizarea

Bogdan Badea

Bogdan Badea

Autor: Ramona Cornea

06.01.2022, 19:30 1282

“De regulă, persoana angajată pe un astfel de rol se ocupă de menţinerea evidenţelor financiare din cadrul unei companii.”

Un angajat pe poziţia de payroll specialist are un salariu care ajunge, în medie, la 3.800 de lei net pe lună, după cum arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

„Această poziţie ţine de una dintre cele mai importante ramuri ale resurselor umane, mai exact salarizarea. De regulă, persoana angajată pe un astfel de rol se ocupă de menţinerea evidenţelor financiare din cadrul unei companii. Când sunt puşi în faţa deciziei de angajare a unui candidat în acest rol, recrutorii pun accentul pe experienţa anterioară a acestuia, atenţia la detalii, abilităţile de organizare, dar şi de nivelul de digitalizare”, spune Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO