Eveniment

Sandra Izbaşa, o nouă medalie de aur la Berlin. Diana Chelaru a luat argintul, în finala la sol

Sandra Izbaşa, o nouă medalie de aur la Berlin. Diana Chelaru a luat argintul, în finala la sol

Autor: Osan Adina

10.04.2011, 17:46 62

Gimnastele Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au câştigat medalia deaur, respectiv pe cea de argint, duminică, în finala de la sol, laCampionatele Europene de la Berlin.

Sandra Izbaşa a intrat a cincea în finală, fiind notată cu14.500, în timp ce Diana Chelaru a fost penultima, exerciţiul săufiind apreciat cu nota 14.475. Izbaşa a câştigat aurul european,iar Chelaru a devenit vicecampioană.

Pe podium a mai urcat gimnasta Yulia Belokobylskaya (Rusia,14.450, medalie de bronz).

Tot duminică Flavius Koczi a ocupat locul patru în finală lasărituri, după ce a câştigat două medalii anterior: vineri, pe ceade argint la individual compus, iar sâmbătă, pe cea de aur lasol.

Fetele au câştigat la rândul lor două medalii, prin Amelia Racea- bronz la individual compus, respectiv aur la sărituri, prinSandra Izbaşa.

România a încheiat participarea la CE de la Berlin cu un bilanţde şase medalii, în condiţiile în care obiectivul FR Gimnastică afost de cucerire a 1-2 medalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO