Şapte companii investesc 17 milioane de euro şi fac angajării în Parcul Industrial Ciorani din Prahova

19 iul 2018 Autor: Laura Petrescu

17 milioane de euro vor fi investiţi în Parcul Industrial Ciorani din judeţul Prahova, după ce şapte firme au semnat contractul de cesiune cu Consiliul Judeţean Prahova pentru o suprafaţă de aproximativ 20 hectare de teren, urmând a fi angajate zeci de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că primii investitori ai Parcului Industrial Ploieşti au cesionat o suprafaţă de aproximativ 20 hectare de teren, în Parcul Industrial Ciorani.

Potrivit CJ Prahova, este vorba de 7 companii care vor realiza investiţii de aproximativ 17 milioane de euro, firmele urmând să facă şi angajări.

“Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 17 milioane de euro, iar domeniul de activitate principal este legat de sectorul zootehnic, în special de creşterea porcinelor. Prin acest obiectiv de investiţie se înfiinţează câteva zeci de locuri de muncă, într-o primă fază, urmând ca pe parcurs să fie făcute noi angajări. După viabilizarea terenului, în baza contractului încheiat cu antreprenorii respectivi, aceştia vor fi sprijiniţi cu racordarea la reţeaua de iluminat stradal, reţeaua de apă potabilă, reţeaua de canalizare menajeră şi pluvială, reţeaua de gaze naturale şi la reţeaua de energie electrică”, arată sursa citată.

Suprafaţa totală a parcului este de 45 de hectare. Parcul Industrial Ciorani, component al Parcului Industrial Ploieşti se află în imediata apropiere a DN1D, Ploieşti – Urziceni, având acces direct la sistemul naţional de căi ferate, prin Gara Ciorani.

 
Cuvinte cheie:
INVESTIŢIE
, PARC
, CIORANI
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide