Eveniment

Scandal în Timişoara: Robu acuză USR că vrea să blocheze construirea unui nou corp al Spitalului Municipal Timişoara

Scandal în Timişoara: Robu acuză USR că vrea să...

Autor: Laura Buciu

15.06.2019, 17:11 646

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, acuză USR că vrea să blocheze construirea unui nou corp de clădire la Spitalul Municipal, după ce, anterior, ar fi încercat să blocheze proiectul Complex Sportiv şi de Agrement.

Primarul Nicolae Robu a scris, sâmbătă, pe Facrbook, că se doreşte demolarea clădirilor „prăpădite” din zona Clinicile Noi, păstrând doar clădirea principală, iar pe acel loc să fie construit un nou corp de clădire, ultramodern, pentru Spitalul Municipal şi o parcare publică subterană pe două niveluri.

„Ei bine, ne izbim de cei ce operează, dimpotrivă, cu deviza <Nu fapte, vorbe!>, fapte neputând să etaleze, iar la vorbe dovedindu-se meşteri mari! După ce au încercat să blocheze proiectul Complex Sportiv şi de Agrement în Calea Lipovei, liderii USR - formaţiune ce a primit, ca cec în alb, votul atâtor şi atâtor cetăţeni de bună credinţă, însetaţi de un mai bine pentru oraşul lor, pentru ţara lor, cetăţeni pe care eu îi stimez şi care, mulţi dintre ei îmi arată că şi ei mă stimează, încearcă acum să blocheze construirea acelui nou corp la Spitalul Municipal şi a parcării subterane! Nu vă vine să credeţi, sunt convins, stimaţi simpatizanţi USR, pentru că dumneavoastră n-aţi face niciodată ce fac cei pe care i-aţi creditat şi care înseamnă, din păcate ei şi nu dumneavoastră, de fapt, oficial, USR! Dar acesta este purul adevăr, credeţi-mă şi vă veţi lămuri <pas cu pas>, vorba actualului şi viitorului Preşedinte al României, Klaus Iohannis~, a scris Robu pe Facebook..

Primarul Timişoarei promite că nu va lăsa lucrurile aşa şi că va construi corpul de clădire pentru Spitalul Municipal „acum, nu peste 10 ani”.

„Nu ne vom lăsa, însă! N-o să lăsăm Timişoara încă 10 ani cu condiţii atât de depăşite de vremuri pentru actul medical! Aşa cum am construit noul corp la Spitalul de Copii, care este aproape gata -demisol, parter, şase etaje şi pistă pentru elicopter pe acoperiş, vom construi şi noul corp la Spitalul Municipal! ACUM, nu peste 10 ani, pentru că o altă deviză a noastră este <Viitorul acum!>. Evident, vom pleda, în continuare, pentru Spitalul Regional, o investiţie imensă, ce nu poate fi susţinută de la bugetul local şi o vom face şi direct şi prin Alianţa Vestului, al cărei prim Preşedinte sunt”, a mai spus Nicolae Robu

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO