Eveniment

Scandalul drepturilor de autor

Scandalul drepturilor de autor
25.08.2010, 11:44 92

Premierul Emil Boc a declarat, marţi seară, răspunzând uneiîntrebări legate de faptul că 500.000 de beneficiari de drepturi deautor sunt în postura de a se prezinta lunar la ghişee cudeclaraţii pentru a plăti taxe, că este vorba despre "o supoziţie",afirmând că o asemenea informaţie "nu se confirmă", scrie Gândul.

Mai mult, a reproşat presei că dezinformează, făcând afirmaţii"fără acoperire". Cum pe "masa Guvernului n-a ajuns nimic", Boc aconchis că situaţia descrisă nu există. Premierul a făcut aceastădeclaraţie la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu parlamentariiPDL, după ce a fost întrebat insistent de ziarişti despre noilemodificări ale Codului Fiscal şi dacă e normal ca un contribuabilsă se deplaseze în fiecare lună la trei ghişee pentru a da banistatului.

El i-a indicat pe miniştrii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan capersoane care pot oferi informaţii ce ţin de componenta tehnică,după ce în cursul zilei, la o întrebare similară, trimisese presala aceiaşi doi "responsabili". În cursul după-amiezei, Emil Bocexplicase că nu cunoaşte datele tehnice ("Aici, ministrul Muncii şiministrul Finanţelor Publice vă pot da explicaţii tehnice. Eu nupot să le confirm pentru că nu cunosc datele. Nu ştiu despre ce evorba. Întrebaţi-l pe domnul Şeitan, sau pe domnul Vlădescu!),pentru ca spre seară să ia atitudine faţă de cei care fac afirmaţiifără acoperire. Citiţi mai multe pe Gândul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO