Eveniment

Schimbări în PSD Bucureşti: Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a fost aleasă lider al partidului: Mă bucur că la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste

Schimbări în PSD Bucureşti: Primarul general al...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

16.12.2019, 19:16 1536

Gabriela Firea a fost aleasă, luni, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Primarul general al Capitalei a declarat, după anunţarea votului, că se bucură că la sediul central al partidului „nu se mai urzesc planuri nefaste” pentru Capitală.

„Ziua de azi şi momentul pe care l-am trăit împreună nu ar fi putut avea loc dacă după 10 amânări în 4 ani actuala conducere a partidului nu ar fi acceptat să organizăm conferinţă de alegeri la Bucureşti. Asta este, din păcate, situaţia şi tristul adevăr. Atât eu şi colegii mei care ieşisem din mandat, pentru că termenul era depăşit, a trebuit să suportăm umilinţa de a ni se amâna lună de lună, an de an organizarea unei conferinţe pentru a avea legitimitate. Nu spun că în calitate de preşedinte interimar nu mi-am făcut treaba. Mi-am făcut-o atât eu, cât şi colegii mei, preşedinţii de la sectoare. Dar cred că era un semnal acolo undeva. La Bucureşti nu se dorea să fim o organizaţie unită, închegată, dezbinarea a folosit”, a afirmat Gabrila Firea, după ce a fost aleasă în funcţia de lider al PSD Bucureţi, în conferinţa de alegeri de luni.

Ea a mulţumit liderului interimar al PSD Marcel Ciolacu şi secretarului general interimar al PSD Paul Stănescu, cel care a prezentat rezultatul votului.

„Mă bucur că în acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucureşti. Mulţumesc preşedintelui PSD Marcel CIolacu, mulţumesc secretarului general Paul Stănescu şi vă mulţumesc dvs”, a conchis Firea.

Gabriela Firea a fost unicul candidat la funcţia de lider al PSD Bucureşti, iar votul a fost unul deschis, prin ridicarea mâinii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO