Eveniment

Schimbări la vârful UiPath: Chris Weber, un fost şef de la Microsoft, va prelua poziţia de director de business, iar CRO-ul Thomas Hansen va părăsi compania

Schimbări la vârful UiPath: Chris Weber, un fost şef...

Autor: Ştefan Stan

31.03.2022, 15:12 550

UiPath a anunţat numirea lui Chris Weber, fost director în cadrul Microsoft, cu peste 25 de ani de experienţă în domeniul software-ului pentru întreprinderi, în funcţia de Chief Business Officer.

Weber va fi responsabil de conducerea strategiei globale de comercializare şi de execuţie la UiPath şi va ghida vânzările, serviciile şi alte operaţiuni de comercializare la nivel mondial, inclusiv organizaţia de parteneri.

UiPath a anunţat, de asemenea, că Thomas Hansen, Chief Revenue Officer, părăseşte compania pentru ”a urma alte oportunităţi”. Hansen va rămâne în cadrul UiPath până la sfârşitul primului trimestru fiscal 2023 pentru a ajuta la tranziţie.

"Suntem întristaţi de războiul şi de criza umanitară care se desfăşoară în Ucraina", a declarat Daniel Dines, co-fondator şi director executiv al UiPath. "Am construit o afacere globală care deserveşte clienţi din peste 115 ţări, inclusiv ţări din Europa de Est şi Rusia. Privind în viitor, ne simţim încrezători în poziţia noastră de lider de piaţă în domeniul automatizării şi în perspectivele de creştere viitoare la scară largă, dar considerăm că este prudent în acest moment să luăm în considerare atât expunerea noastră europeană, cât şi tranziţia către poziţia de lider pe piaţă în perspectiva financiară pe care o oferim", a adăugat el. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO