Eveniment

Şcoala de afaceri ASEBUSS şi-a găsit partener american şi pentru programul de MBA dedicat antreprenorilor

Şcoala de afaceri ASEBUSS şi-a găsit partener american...

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.10.2019, 08:52 617

Universitatea Washburn din Kansas este instituţia parteneră a ASEBUSS pentru programul Entrepreneurial MBA, lansat de şcoala românească de business în 2013. Costul programului este de 10.500 de euro.

Şcoala de business ASEBUSS, una dintre cele mai vechi şcoli de afa­ceri din România, a încheiat un par­te­neriat cu Universitatea Wash­burn din Kansas, SUA, pentru pro­gramul de MBA dedicat antrepre­no­rilor. Aces­ta este cel de-al doilea parte­ne­riat internaţional al instituţiei, care oferă de mulţi ani în România şi un pro­gram de Executive MBA în parte­neriat cu şcoala de afaceri Kennesaw State University din Atlanta (SUA).

„ASEBUSS este una dintre primele şcoli de afaceri din România, cu o activitate susţinută de peste 25 de ani. Suntem preocupaţi de a pregăti lideri de nivel internaţional, capabili să colaboreze cu alţi lideri din lumea globală în care trăim. Vom colabora cu Washburn University şi vom putea oferi mai multă expunere inter­na­ţio­nală cursanţilor noştri“, a spus Ovidiu Dîmbean, rectorul ASEBUSS. Pro­gramul Entrepreneurial MBA va începe în luna noiembrie a aces­tui an. În cadrul MBA-ului, stu­denţii vor participa la o simulare de afaceri împreună cu colegii americani din programul  de MBA similar al Uni­versităţii Washburn şi vor be­ne­fi­cia de coordonarea profesorilor americani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO