Eveniment

Şcoala privată Avenor College investeşte 4 mil. euro în extinderea campusului pentru elevii de gimnaziu şi liceu

Şcoala privată Avenor College investeşte 4 mil. euro...

Autor: Ramona Cornea

28.04.2022, 18:38 202

Şcoala privată Avenor College investeşte 4 milioane de euro în extinderea campusului din Băneasa (Greenfield) cu un nou corp de clădire special conceput pentru elevii de gimnaziu şi liceu.

”În august anul acesta vom deschide clădirea Secondary, special concepută pentru elevii claselor 6 – 12, cu facilităţi adaptate proceselor de învăţare şi dezvoltare personală specifice acestei grupe de vârstă. Liceul nostru s-a dezvoltat rapid în ultimii ani şi programele noastre s-au diversificat foarte mult între timp. În curând va absolvi a patra generaţie de absolvenţi de liceu, tineri care sunt admişi 100% la universităţile pentru care au optat, universităţi de prestigiu din întreaga lume”, a declarat Diana Segărceanu, Director executiv şi co-fondator al Avenor College.

Noua clădire, cu o capacitate de până la 420 de elevi, va avea 15 săli de clasă şi un Science Hub – 3 laboratoare cu o suprafaţă totală de peste 250 mp, o cafeteria cu terasă deschisă, bibliotecă şi spaţii de socializare în interior şi în exterior.  Aici vor învăţa din toamnă aproximativ 350 de copii. 

În campusul Avenor se regăsesc deja o clădire complet dedicată ciclului primar, una ce va fi dedicată grădiniţei (începând cu anul şcolar 2023 – 2024), un spatiu dedicat artelor (media studies, drama şi visual arts), dar şi spaţii dedicate tehnologiei. În plus, în campus există şi o sală de sport de aproximativ 1.000 mp, o pistă de alergare şi o curte de 1.800 mp.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO