Eveniment

Ce scrie presa internaţională despre Gabriela Firea: „În vreme ce alte oraşe din lume îmbraţişează mersul pe jos, noul primar al Bucureştiului dă vina pe evenimentele în aer liber, pentru aglomeraţia din trafic"

Ce scrie presa internaţională despre Gabriela Firea:...
06.08.2016, 11:25 1727

„În vreme ce alte oraşe din lume îmbraţişează mersul pe jos, noul primar din Bucureşti dă vina pe evenimentele în aer liber, cum ar fi Via Sport, pentru aglomeraţia din trafic. Face Capitala României un pas înapoi?” este critica adusă Gabrielei Firea de către jurnaliştii de la cotidianul britanic The Guradian, articol devenit viral pe mediile sociale din România.

Cu câteva zile înainte de organizarea evenimentului Via Sport, care a avut loc în ultimele şapte veri pe Kiseleff, una dintre străzile cele mai aglomerate din centrul Bucureştiului, organizatorii evenimentului au primit o scrisoare spunând că în următoarele patru luni Via Sport nu se mai aprobă desfăşurarea evenimentului. Această înştiinţare la câteva zile după ce Gabriela Firea a făcut unele comentarii referitoare la traficul aglomerat din Capitală, pe care iubitorii de astfel de evenimente culturale l-au considerat ameninţător: „Doar în acest weekend, traficul din Capitală a fost blocat şi nu pentru că au existat prea multe maşini, ci pentru că există prea multe evenimente stradale aprobate în centrul Bucureştiului, fie culturale, fie de divertisment sau dedicate sportului, iar acest lucru nu se întâmplă în nicio altă capitală europeană”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO