Eveniment

Se anunţă creşteri salariale, dar cu concedieri la Ministerul de Finanţe. Eugen Teodorovici: mai puţini, mai eficienţi şi mai bine plătiţi

Se anunţă creşteri salariale, dar cu concedieri la...

Autor: Raluca Nicolae, Mediafax

30.03.2019, 19:40 23581

Salariile vor creşte în Ministerul Finanţelor, dar creşterea va fi însoţită de o ajustare a numărului de personal, a anunţat joi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici. 

„Salariile din Ministerul Finanţelor vor creşte la nivelul anului 2022 şi motivul pentru care am propus acest lucru este acela că ministerul de Finanţe are un volum foarte mare de activitate, oamenii din Minsterul de Finanţe încearcă să îşi găsească locuri de muncă mai bine plătite, dar ne-am asumat că această majorare se încadrează în bugetul pe care Parlamentul l-a aprobat în zona de cheltuieli de personal. Cu alte cuvinte mai puţini, mai eficienţi şi mai bine plătiţi”, a spus Teodorovici.

Ministrul nu a precizat nici proccentul de majorare al salariilor, nici numărul persoanelor care vor pleca din minister, spunând că numărul va fi cel care va permite creşterile de salarii vizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO