Eveniment

Se circulă în coloană pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui

Se circulă în coloană pe sensul către litoral al...

Autor: Cosmin Pirv

24.04.2021, 10:26 75

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă dimineaţa se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, iar în unele zone s-au format coloane de maşini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 şi 28-29+500 se circulă în coloană.

De asemenea, şi la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Poliţiştii reamitesc că, până la finalul lunii mai, pe autostrada Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Şoferii care încheie coloane de maşini ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO