Eveniment

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe magistrale de tren

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe...

Autor: Departamentul Economic

30.11.2018, 10:52 62

La această oră, un număr redus de trenuri înregistrează întârzieri la sosire, întârzierile fiind însă determinate de adaptarea circulaţiei la condiţiile meteo sau de verificarea suplimentară a materialului rulant, anunţă CFR.

"Personalul feroviar face verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată astfel încât, în cazul în care, din cauza temperaturilor negative înregistrate la nivelul solului, apar deranjamente sau defecţiuni tehnice la componentele infrastructurii feroviare, personalul de specialitate să intervină pentru remediere şi consolidare. Precizăm faptul că aceste măsuri sunt necesare din considerente de siguranţă şi pentru menţinerea continuităţii în traficul feroviar pe întreaga reţea", se arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

În judeţul Braşov, între staţiile Ghimbav şi Bartolomeu, angajaţii Regionalei CF Braşov desfăşoară lucrări de consolidare a şinei, pe segmente izolate unde au fost identificate fisuri, însă traficul feroviar nu este afectat.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova şi Timişoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

Informaţii în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulaţie puteţi afla de pe site-ul www.cfr.ro - domeniul Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Se introduse numărul trenului în căsuţa indicată şi se dă click pe căsuţa cu mesajul Informaţii tren. Călătorul obţine astfel date în timp real despre locul unde se află trenul în momentul respectiv, dacă are sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO