Eveniment

Se fac angajări în spitalele din Bucureşti. 171 de posturi au fost scoase la concurs

Autor: Roana Rotaru

05.01.2016, 12:35 21205

Patru mari spitale din Bucureşti vor să angajeze personal. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt de asistent medical, infirmiere, registrator medical, dar sunt posturi şi pentru cei care au o altă pregatire decât cea medicală. Se mai caută economişti, auditori, consilieri juridici, inginer, arhivar, şofer sau muncitori necalificaţi. Există posturi scoase la concurs atât pentru debutanţi, cât şi pentru persoanele cu vechime în muncă.

Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti a scos 57 de posturi la concurs, pentru care termenul limită de depunere a dosarelor este 7 inanuarie 2016. Aici este nevoie de mai mulţi asistenţi medicali (generalist, radiologie, laborator), registratori medicali, fizician, infirmieră, lăcătuş mecanic, muncitor necalificat, şef serviciu, auditor, referent, merceolog, arhivar, economist, inginer specialist, operator.

Mai multe informaţii despre posturile disponibile la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti găsiţi aici.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” din Bucureşti a scos la concurs 25 posturi. Se caută asistenţi medicali, un  registrator, muncitori necalificaţi şi îngrijitoare. Termenul limită de depunere a dosarelor este 8 ianuarie 2016.

Mai multe informaţii despre posturile scoase la concurs găsiţi aici.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti sunt disponibile mai multe posturi de asistent medical şi două posturi de referent. În total sunt 41 de posturi scoase la concurs pentru care termenul limită de depunere a dosarelor este 15 ianuarie 2016.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti caută îngrijitoare şi infirmiere, registratori medicali debutanţi,  asistenţi medicali, referent, operator, analist, muncitor calificat, economist şi auditor. În total sunt 41 de posture scoase la concurs.

Mai multe infomaţii despre posturile pentru personal medical găsiţi aici, pentru economist aici, auditor aici, referent, operator, analist şi muncitor calificat aici.

Mai multe posturi scoase la concurs în administraţia publică central şi locală găsiţi pe site-ul posturi.gov.ro, un portal creat în 2012 cu scopul de a informa publicul despre locurile de muncă disponibile în instituţiile publice şi de a mări transparenţa din administraţia publică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO