Eveniment

Se fac angajări la Casa Regală: Regina Elisabeta a II-a oferă 60.000 de euro unui social media manager, care ar trebui să aibă grijă de imaginea monarhului pe Internet

Se fac angajări la Casa Regală: Regina Elisabeta a II-a...

Autor: Eduard Ivanovici

14.12.2019, 14:24 1157

Regina Elisabeta a II-a este dispusă să plătească un salariu anual de până la 60.000 de euro unui social media manager, având ca scop dezvoltarea unor „noi strategii de menţinere a prezenţei Majestăţii Sale în spectrul public şi pe scena mondială”, potrivit CNBC.

Casa Regală a Marii Britanii a postat anunţul pe LinkedIn, menţionând că angajatul va „furniza leadership editorial şi digital unei mici echipe de specialişti în media, va crea strategii de conţinut pentru canalele digitale (ale Casei Regale), şi va lucra împreună cu colegi din cadrul organizaţiei pentru a îmbunătăţi prezenţa în spaţiul digital”.

De asemenea, viitorul angajat va acoperi un număr mare de evenimente, de la vizitele Coroanei în alte state, la ceremonii de premiere şi viitoarele logodne. În plus, acesta va trebui să asigure un interes permanent îndreptat spre canalele digitale ale Coroanei şi să comunice constant cu o audienţă cât mai mare, reputaţia şi impactul Casei Regale fiind „în prim-plan”.

Candidatul ideal nu numai că va trebui să fie un adevărat expert în domeniu, ci va trebui să aibă experienţă în managementul şi editarea unor website-uri de profil înalt, şi să poată opera o gamă largă de sisteme de management de conţinut, de platforme social media şi instrumente de analiză a datelor.

Este necesar ca viitorul angajat să fie inovativ, creativ şi să aibă „abilităţi de scriere şi editare exemplare”, de vreme ce va „proiecta conţinuturi digitale pentru grupuri diferite de audienţă”.

Printre beneficiile de care se va bucura viitorul angajat se numără 33 de zile de vacanţă, mese gratuite, training şi o contribuţie de 15% la fondul de pensie. Salariul anul poate varia între 54.000 şi 60.000 de euro, în funcţie de experienţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO