Eveniment

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, despre posibilitatea apariţiei unui guvern de uniune naţională: Nu ştiu dacă ar fi cea mai bună variantă

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu,...

Autor: Diana Grigore

20.01.2020, 10:49 109

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, a afirmat luni că nu crede că un guvern de uniune naţională ar fi cea mai bună variantă.El a adăugat că PSD depune moţiune de cenzură, deoarece PNL a schimbat „regula în timpul jocului”, referindu-se la revenirea alegerii primarilor în două tururi.

„E o variantă, nu ştiu dacă ar fi cea mai bună, dar e o variantă şi un guvern de uniune naţională”, a spus Stănescu, întrebat dacă un guvern de uniune naţională e o variantă, propunere anunţată de Marcel Ciolacu.

El a adăugat că revenirea alegerii primarilor în două tururi este „un atentat la democraţie”.

„Nu suntem de acord ca să se schimbe regula în timpul jocului. E un atentat la democraţie ceea ce face Guvernul Orban la această oră. Ei, în momentul în care se vorbea de justiţie şi liderul nostru la acea vreme avea o problemă cu justiţie se legau cu lanţuri în Parlamentul European. Exact acelaşi lucru îl facem şi noi”, a subliniat Stănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO