Eveniment

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat, despre revenirea la şcoală după vacanţa de două săptămâni

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă...

Autor: Laura Buciu

22.10.2021, 21:40 10631

Nu există nicio garanţie că după două săptămâni de vacanţă vor fi reluate cursurile faţă în faţă, a declarat, vineri seara, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat.

Şeful DSU a spus, că s-a preferat soluţia vacanţei de două săptămâni în dauna cursurilor online pentru toţi elevii, compensând, ulterior, zilele date pentru vacanţă, pentru a nu fi o discrepanţă între accesul la online şi seriozitate.

„Au fost nişte discuţii care au fost stabilite mai ales de experţii de la Ministerul Educaţiei că asta ar fi soluţia mai bună”, a spus dr. Raed Arafat, la Digi 24.

Şeful DSU a spus „că nu există nicio garanţie” că după vacanţa de două săptămâni se va reveni la şcoală.

„Nu există nicio garanţie (că vor începe cursurile fizic - n.r.) pentru că nu ştim cum va evolua. Aşteptăm să vedem evoluţia şi discuţia asta a fost că la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se mişcă situaţia”, a mai declarat şeful DSU.

Toţi elevii intră în vacanţă timp de două săptămâni, de luni, 25 octombrie, ca măsură de combatere a pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO