Eveniment

Şeful Institutului Oncologic din Cluj, noua propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii

Şeful Institutului Oncologic din Cluj, noua propunere...

Autor: Departamentul Politic

15.11.2015, 20:15 4069

Potrivit unor surse oficiale, Patriciu Achimaş-Cadariu este următoarea propunere a premierului interimar pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.

În vârstă de 39 de ani, medicul Patriciu Achimaş-Cadariu conduce de trei ani Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca.

Propunerea iniţială a lui Dacian Cioloş pentru postul de ministru al Sănătăţii a fost Andrei Baciu, în vârstă de 29 de ani.

La câteva ore de la nominalizarea lui Baciu pentru Ministerul Sănătăţii, premierul desemnat a decis retragerea acestuia de pe lista miniştrilor.

”În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară (duminică seară -n.r.)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

După anunţul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model.

De asemenea, medici şi manageri de spitale s-au declarat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO