Eveniment

Şeful PSD dă asigurări: Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine. Bugetul este bun pentru condiţiile actuale

Şeful PSD dă asigurări: Nu vor fi taxe noi, asta e o...

Autor: Gabriel Pecheanu

06.12.2022, 10:43 32

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că bugetul pentru 2023 este unul „bun pentru condiţiile actuale”. Liderii PSD, PNL şi UDMR s-au reunit pentru a discuta proiectul de buget pentru anul viitor.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine! Veniturile excepţionale... Sunt în continuare adeptul unei impozitări, repet, pe o perioadă eeterminată pentru veniturile excepţionale. Şi mi se pare corect şi de bunsimţ. Din ce am văzut bugetul aseară împreună cu prim-ministrul avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greşeală majoră către toţi oamenii de afaceri şi toate investiţiile”, spune Marcel Ciolacu, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”.

El afirmă că susţine în continuare actuala coaliţie de guvernare.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să îpingă Românie într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, încheie liderul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO