Eveniment

Şerban Nicolae va fi schimbat de la Comisia juridică a Senatului. PSD caută înlocuitor

Şerban Nicolae va fi schimbat de la Comisia juridică a...

Autor: Liviu Dadacus

08.05.2017, 13:34 130

Aceleaşi surse au arătat că în PSD se caută deja un înlocuitor pentru Şerban Nicolae, iar Robert Cazanciuc, unui dintre ceilalţi 4 social-democraţi din Comisia juridică, ar putea fi o soluţie de înlocuitor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, public, luni, că a convocat Comitetul Executiv al PSD pentru miercuri pentru a discuta situaţia creată de adoptarea amendamentelor privind graţierea corupţilor în Comisia juridică de la Senat, el arătând că va propune sancţionarea lui Şerban Nicolae.

„Eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege. Cred că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern pentru că s-au schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit. Majoritatea suntem nemulţumiţi, nu numai eu, de ceea ce s-a întâmplat acolo”, a spus Dragnea.

În cursul săptămânii trecute, Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae au avut un schimb de replici prin intermediul presei ce a culminat cu o reacţie dură a liderului PSD, care i-a transmis lui Şerban Nicolae că poate avea păreri personale „în baie”.

Întrebat, joia trecută, despre poziţia publică exprimată de Şerban Nicolae, potrivit căruia liderul PSD a exprimat o părere personală când a spus că nu susţine graţierea faptelor de corupţie, Dragnea a răspuns că părerile personale pot fi avute în baie.

„Categoric o să discutăm despre subiect în partid, despre modul în care unii colegi de-ai noştri înţeleg să se respecte ceea ce se decide în partid. Partidul nu trebuie respectat doar înainte de a primi confirmarea că eşti pe o listă şi ajungi în Parlament, partidul trebuie respectat şi ulterior. Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie sau în alte locuri. Eu când vorbesc ca preşedinte al PSD vorbesc statutar, în numele partidului şi noi luăm decizii care s-au adoptat şi care sunt valabile în continuare”, a replicat Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO