Eveniment

Sergiu Gorban, Transylvania Invest: Sperăm să avem cât mai multe investiţii orientate spre procesare. În momentul ăsta stăm bine pe partea vegetală, acolo sunt făcute investiţii, lucrurile funcţionează, dar trebuie să ştim că cel mai bun client este procesatorul cel mai apropiat

Videoconferinţa ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”

Sergiu Gorban, Transylvania Invest

Sergiu Gorban, Transylvania Invest

Autor: Ramona Cornea

09.11.2022, 18:40 141

Setul de finanţări care urmează din 2023 până în 2027 este un pas extrem de important pentru agricultura românească, este de părere Sergiu Gorban, CEO al traderului de cereale Transylvania Invest.   

„Uitându-ne la tot contextul care ne înconjoară, consider că setul de finanţări care urmează din 2023 până în 2027 este un pas extrem de important pentru agricultura românească. Sperăm să avem cât mai multe investiţii orientate spre procesare. În momentul acesta stăm bine pe partea vegetală, acolo sunt făcute investiţii, lucrurile funcţionează, dar trebuie să ştim că cel mai bun client este procesatorul cel mai apropiat. Dacă trebuie să purtăm cerealele noastre la distanţe de mii de kilometri, înseamnă că nu reuşim să scoatem tot ce este mai bun din aceste produse”, a declarat Sergiu Gorban în cadrul videoconferinţei ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”.

În plus, antreprenorul spune că speră ca astfel să apară noi procesatori, noi unităţi de procesare şi aceste subvenţii să nu fie îndreptate doar către investiţia activelor, ci trebuie gândite pe termen lung pentru un business sustenabil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO