• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Eveniment

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vrea să îşi cumpere suporturi pentru tablete în valoare de 1,7 milioane lei

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vrea să îşi cumpere suporturi pentru tablete în valoare de 1,7 milioane lei

Autor: Teodor Bobei

22.08.2019, 07:37 55

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei. Instituţia doreşte să achiziţioneze, până în 2021, un număr maxim de 17.000 suporturi pentru tablete, potrivit anunţului publicat în SEAP.

"Se vor achiziţiona suporturi pentru tablete, necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Cantităţile minime şi maxime de suporturi pentru tablete estimate a fi achiziţionate sunt minimum 1.000 buc - maximum 17.000 buc. În cadrul unui singur contract subsecvent se pot achiziţiona minimum 200 buc. - maximum 3.000 buc", se arată în anunţul de participare la procedura de achiziţie publicat de STS pe portalul online al Sistemului Electronic de Achiziţii Publice.

În anunţ sunt estimate şase contracte subsecvente pe parcursul derulării acordului-cadru, după cum urmează: un contract subsecvent în 2019 la semnarea acordului-cadru, trei contracte subsecvente în anul 2020 şi alte două contracte în anul 2021.

"Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, determinată pe baza cantităţilor maxime estimate a fi achiziţionate este de 300.000,00 lei fără TVA. Cantităţile de produse menţionate sunt estimate, cantităţile efectiv achiziţionate urmând a fi mai mici sau mai mari în funcţie de nevoile concrete ale instituţiei de la momentul atribuirii contractelor subsecvente şi creditele bugetare alocate cu această destinaţie", potrivit sursei citate.

Contractul de furnizare-cumpărare ar urma să fie încheiat pe 24 de luni, achiziţia fiind finanţată din fonduri bugetare.

"Suportul va asigura fixarea fermă a echipamentului într-o poziţie ergonomică pentru operator. Poziţia tabletei trebuie să fie fermă pe suport, fără a fi necesare ajustări / reglaje de niciun fel pe timpul utilizării de către operator, asigurând totodată o poziţie optimă de operare, nesolicitantă din punct de vedere fizic şi care să asigure o vizibilitate maximă a echipamentului", conform caietului de sarcini al acordului cadru de furnizare a suporturilor pentru tablete.

Achiziţia va fi făcută de STS în vederea îndeplinirii atribuţiilor instituţiei.

"Conform prevederilor Legii nr. 92/1996, printre responsabilităţile principale ale Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) se numără administrarea, exploatarea şi dezvoltarea de reţelele de telecomunicaţii speciale, controlul tehnic al reţelelor de telecomunicaţii din administrarea sa şi asigurarea confidenţialităţii telecomunicaţiilor speciale, asigurarea inviolabilităţii instalaţiilor, echipamentelor şi reţelelor de telecomunicaţii speciale, asigurarea compatibilităţii sistemelor proprii de telecomunicaţii cu cele din sistemul naţional de apărare, precum şi cu reţeaua publică de telecomunicaţii. Pentru îndeplinirea acestor atribuţii este necesară încheierea unui acord-cadru în cadrul căruia să poată fi achiziţionate suporturi pentru tablete", se mai arată în caietul de sarcini.

Anunţul STS a fost publicat miercuri în SEAP, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 23 septembrie a.c. Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină cererea este 23 decembrie 2019.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: