Eveniment

Sfaturile celor mai admiraţi CEO din România pentru tinerii manageri: Să nu renunţe indiferent de piedici - Dragoş Pavăl, Dedeman; Să nu le fie frică că greşesc - Iulian Stanciu, eMag; Să fie adaptabili - Horia Ciorcilă, Banca Transilvania; Să citească Crossing the Chasm, ”Biblia” pentru cine vrea să facă un startup - Florin Talpeş, BitDefender

Business MAGAZIN

Dragoş Pavăl (stânga), Florin Talpeş (mijloc), Iulian Stanciu (dreapta)

Autor: Andra Stroe, Ioana Matei

14.11.2020, 19:00 1579

Într-o perioadă în care suntem distanţaţi fizic, dar ne simţim mai aproape ca niciodată unii de ceilalţi, i-am pus în oglindă pe „veteranii” din business, cu cele mai noi nume de pe scena afacerilor din România. Ce sfaturi şi-ar da primii dintre ei  dacă s-ar afla acum la început de drum? Ce întrebări au tinerii manageri de top?

Două generaţii de business crescute în două lumi diferite – El Doradoul afacerilor de după anii ’90 şi contextul actual. Obstacole diferite, dar aceeaşi energie care mută munţi. Şi acelaşi obiectiv: o poveste de succces, de transmis mai departe.

Business MAGAZIN i-a adus faţă în faţă, într-un cadru restrâns, pe cei mai importanţi executivi şi fondatori de companii din mediul de business cu cei care fac primul pas în management sau antreprenoriat, în cadrul galei CEO AWARDS 2020. Acesta a fost felul nostru de a sărbători exemplele de succes din business, incluse în două dintre proiectele noastre fanion – 100 TINERI MANAGERI DE TOP DIN ROMÂNIA şi 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

În fiecare an, evenimentul CEO AWARDS recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri, al angajaţilor şi – de ce nu? – al concurenţilor din business, ca urmare a voturilor primite din partea mediului de afaceri pentru realizarea clasamentului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA. Iar GALA TINERILOR MANAGERI DE TOP îi premiază pe cei mai noi manageri sau antreprenori din mediul de business. Acum am văzut cum arată podiumul când cele două lumi s-au întâlnit (fie la propriu, fizic, fie prin intermediul platformelor online care ne-au asigurat o audienţă de peste 10.000 de persoane).

În cadrul evenimentului, am organizat un panel restrâns, moderat de Cristian Hostiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar şi de Ioana Matei, coordonatorul publicaţiei Business MAGAZIN. Au răspuns întrebărilor noastre Alexandru Bratu, CEO Jysk România şi Bulgaria (locul 4 în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA) şi Dragoş Anastasiu, preşedinte al grupului Eurolines (locul 10 în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA), iar tinerii prezenţi fizic în sală au avut ocazia să îi întrebe şi ei curiozităţile lor. Apoi, ceilalţi CEO admiraţi din top 10 şi-au transmis mesajele lor prin intermediul onlineului:

Vedeţi AICI articolul integral şi sfaturile 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO