Eveniment

Simona Halep este în turul 3 la Australian Open: ”Glezna mă jenează puţin, dar nu ţin cont de asta”

Simona Halep este în turul 3 la Australian Open:...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

18.01.2018, 11:29 1461

Principala favorită a competiţiei de la Melbourne, Simona Halep, nu a avut probleme în meciul cu Eugenie Bouchard, de care a trecut în două seturi, 6-2, 6-2. În faza următoare a competiţiei, Halep va juca împotriva americancei Lauren Davis, locul 76 WTA.

Simona Halep a început cu un break meciul disputat împotriva lui Eugenie Bouchard, iar sportiva din Canada nu a reuşit decât două game-uri câştigătoare în faţa numărului 1 mondial. Mai mult, statistica primului set a fost net favorabila jucătoarei noastre: 8 erori neforţate pentru liderul mondial, 15 pentru jucătoarea de pe locul 112 WTA.

Setul secund a început tot cu break al Simonei şi în ciuda unei agresivităţi sporite a lui Bouchard, pe serviciul lui Halep, sportiva noastră s-a impus fără emoţii, cu acelaşi scor, 6-2, la finalul unui meci ce a durat o oră şi 5 minute.

”Cred că am jucat bine. Nu e simplu să joci împotriva lui Bouchard.. Loveşte foarte bine şi stă mult în spate. Mă simt bine pe acest teren şi vreau să le mulţumesc şi fanilor. Mă bucur că sunt în turul 3, după ce în ultimii ani am fost eliminată repede. Sunt fericită că am câştigat chiar dacă sunt puţin accidentată. Glezna mă jenează puţin, dar nu ţin cont de asta. Joc acasă la Darren şi sper să joc un tenis bun până la capăt. Datorită lui am ajuns pe primul loc în lume!” a spus Simona Halep, la finalul jocului disputat pe Margaret Court Arena.

Pentru calificarea în turul 3 la Australian Open, Simona Halep va încasa un premiu în valoare de 93.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO