Eveniment

Simona Halep iese învingătoare în turneul de Grand Slam de la Wimbledon în faţa Mihaelei Buzărnescu, într-un duel 100% românesc

Simona Halep iese învingătoare în turneul de Grand...

Autor: Mihaela Măncilă

03.07.2019, 18:44 1420

Simona Halep este câştigătoarea duelului 100% românesc de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În turul secund al competiţiei, fostul lider mondial s-a întâlnit cu Mihaela Buzărnescu, în faţa căreia a avut un meci greu. 

Sportiva din Constanţa s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, după o oră şi 52 de minute de joc.

Simona Halep a început perfect meciul contra conaţionalei sale, Mihaela Buzărnescu. A câştigat pe serviciul lui Miki, dar a câştigat şi propriul serviciu. Sportiva din Bucureşti a reuşit să spargă gheaţa şi a continuat, egalând la game-uri, 2-2. Simona a recuperat, dar Mihaela nu s-a lăsat şi a egalat din nou, 3-3. Fostul lider mondial a câştigat primul set cu 6-3, după 30 de minute de joc.

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din Bucureşti, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

Simona Halep a câştigat al treilea set în 35 de minute, cu 6-2, şi s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO