Eveniment

Simona Halep îşi continuă drumul spre locul 1 WTA: Halep a câştigat meciul din turul doi de la Doha şi urcă pe locul doi WTA

Simona Halep îşi continuă drumul spre locul 1 WTA:...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

13.02.2019, 19:35 1334

Simona Halep a debutat cu dreptul la turneul de la Doha. S-a impus în două seturi în faţa jucătoarei Lesia Tsurenko (24 WTA), scor 6-2, 6-3, după o oră şi 20 de minute de joc. În urma victoriei din turul doi al competiţiei din Qatar, Simona Halep a revenit pe locul doi în ierarhia mondială. 

Duelul cu sportiva din Ucraina nu i-a dat prea multe bătăi de cap jucătoarei din Constanţa. Halep a câştigat primul set, în 44 minute, scor 6-2, în timp ce, în actul secund s-a impus în 36 de minute, scor 6-3. A încheiat meciul cu un game solid pe propriul serviciu. A câştigat ultimele 5 game-uri şi a înregistrat a şasea victorie în faţa tenismenei Lesia Tsurenko, din şase întâlniri.

În sferturile turneului de la Doha, Simona Halep o va întâlni, joi, 14 februarie, pe jucătoarea din Germania, Julia Goerges (30 de ani, nr. 16 WTA).

"A fost un meci bun. Vin de la un turneu indoor, am simţit bine mingea, am jucat bine azi. Am rămas concentrată şi cred că a fost destul de bine pentru a reveni. Nu contează acum clasamentul, joc pentru a câştiga fiecare meci. Dacă sunt pe doi acum, voi lupta pentru a urca din nou pe locul 1 în lume", a spus Simona Halep, miercuri, după câştigarea partidei, la DigiSport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO