Eveniment

Situaţie dramatică la Suceva cu viitoarele mămici: Nu ştiu unde să nască, spitalele şi clinicele private sunt închise

Situaţie dramatică la Suceva cu viitoarele mămici: Nu...

Autor: Mediafax

01.04.2020, 19:00 888

Ioana nu a mai fost la controalele medicale din timpul sarcinii din 3 martie. Este însărcinată în 37 de săptămâni, şi are risc de naştere prematură. Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou este închis, la fel şi clinicile private din jur. Cu mare greutate femeia a găsit o clinică privată din Bistriţa unde îşi poate face controalele de rutină.

"Au fost denumite câteva spitale care pot să preia cazurile de urgenţă, dar acestea nu mai fac faţă, dar urgenţe însemnând doar atunci când ţi se declanşează naşterea. Nu suntem primite nicăieri în ţară deoarece provenim din judeţul Suceava, un judeţ cu cele mai multe cazuri de infestări, de coronavirus, aşadar suntem priviţi ca şi cum am fi ciumaţii ţării, iar autorităţile nu au luat nicio măsură, ne-au sugerat să naştem acasă, să căutăm moaşe care să poată să ne ajute." a povestit Ioana.

Toate gravidele din Suceava cer acum ajutor autorităţilor!Ioana:"Rugăm autorităţile să ia o măsură, să redeschidă maternitatea, dacă acest lucru nu este posibil rugăm să denumească o altă maternitate care să preia toate cazurile gravidelor din Suceava."

Citiţi articolul integral pe Mediafax.ro 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO