Eveniment

Smartree, un jucător aflat în top 10 pe piaţa de recrutare, îşi schimbă şeful

Alexandra Peligrad

Alexandra Peligrad

Autor: Adelina Mihai

03.04.2019, 00:04 724

Alexandra Peligrad, care a fost timp de 10 ani directorul financiar al companiei Smartree, preia conducerea companiei cu un rulaj de 17 milioane de euro în 2018.

Alexandra Peligrad, directorul financiar al companiei Smartree, care oferă servicii de outsourcing de salarizare şi administrare de personal, recrutare şi muncă temporară, a fost numită în funcţia de CEO. Ea îl înlocuieşte astfel pe Adrian Stanciu, executivul care a condus Smartree din noiembrie 2010 până în prezent.

Alexandra Peligrad a deţinut timp de aproape 10 ani funcţia de Chief Financial Officer în Smartree România, iar anterior a lucrat în de­parta­mentele financiar şi business develop­ment din cadrul gr­u­pu­lui Rompetrol. Ab­solventă a Aca­demiei de Studii Eco­nomice din Bucureşti, ea a urmat în perioada 2008- 2010 cursurile progra­mului de MBA oferit de şcoala de afaceri Central Euro­pean Uni­versity Bu­siness School. De ase­menea, ea deţine şi o cer­ti­ficare ACCA (Asso­ciation of Char­tered Certified Ac­coun­tants), o calificare pro­fe­sională care oferă o specializare în conta­biliate financiară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO