Eveniment

Şoferul care a provocat accidentul de pe şoseaua Chitila din Capitală nu avea permis de conducere

Şoferul care a provocat accidentul de pe şoseaua...

Autor: Gabriela Ghitcuta, Firuta Flutur

15.08.2016, 10:43 2896

Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că şoferul care a provocat accidentul de pe şoseaua Chitila din Capitală nu deţinea permis de conducere. Bărbatul a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Universitar, numărul persoanelor decedate ajungând astfel la trei.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, două dintre ele decedând la scurt timp după impact. Cei doi pietoni care traversau strada erau soţ şi soţie, iar femeia era însărcinată în opt luni.

Şoferul care ar fi provocat accidentul şi un copil au fost transferaţi imediat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", ambii în stare foarte gravă. Luni dimineaţă, conducătorul auto, care a pierdut controlul volanului şi a lovit două maşini care circulau regulamentar, şi-a pierdut viaţa, copilul rănit fiind în continuare internat în stare foarte gravă la unitatea spitalicească.

Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 21.00, la intersecţia şoseaua Chitilei cu strada Renaşterii.

"Un autoturism înmatriculat în Italia, care se deplasa dinspre Chitila spre Bucureşti, posibil din cauza neadaptării vitezei legale, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens după ce în prealabil ar fi acroşat capătul refugiului din staţia de tramvai şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar, în paralel pe cele două benzi pe sens", au declarat oficiali din Brigada Rutieră pentru MEDIAFAX.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la locul în care se aflau cele două persoane decedate înainte de impact, existând informaţii că erau pe refugiul de tramvai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO