Eveniment

Sondaj pe piaţa muncii: Angajatorii au decontat utilităţile pentru a lucra de acasă pentru 8,9% dintre angajaţi. Circa 19% dintre angajaţi şi-ar dori să le fie acoperite unele costuri legate de lucrul de acasă, respectiv plata energiei sau o anumită sumă din chirie, iar acelaşi procent şi-ar dori că angajatorul să suporte costul şedinţelor de psihoterapie

Costin Tudor, fondator şi CEO al Undelucram:  Faptul că oamenii simt nevoia de a fi susţinuţi financiar pentru servicii de terapie ar trebui să fie un indicator clar pentru companii despre nevoia de wellbeing pe care o au angajaţii. În final, odată ce oamenii sunt bine, companiile au şi ele de câştigat.

Costin Tudor, fondator şi CEO al Undelucram: Faptul că oamenii simt nevoia de a fi susţinuţi financiar pentru servicii de terapie ar trebui să fie un indicator clar pentru companii despre nevoia de wellbeing pe care o au angajaţii. În final, odată ce oamenii sunt bine, companiile au şi ele de câştigat.

Autor: Ramona Cornea

07.06.2021, 18:15 501

Pentru 8,9% dintre angajaţi au fost decontate utilităţile pentru a lucra de acasă, iar  2,2% dintre angajaţi au avut printre beneficii testarea gratuită pentru COVID-19, conform unui sondaj realizat de platform online Undelucram.ro. Aproximativ 19% dintre angajaţi şi-ar dori să le fie acoperite unele costuri legate de lucrul de acasă, respectiv plata energiei sau o anumită sumă din chirie, iar acelaşi procent şi-ar dori că angajatorul să suporte costul şedinţelor de psihoterapie.

„Discuţia despre beneficiile pentru angajaţi nu mai poate fi purtată doar în biroul de Resurse Umane. E momentul să întrebăm angajaţii ce nevoi au şi apoi să analizăm capacitatea organizaţiei de a le oferi beneficii relevante. Faptul că oamenii simt nevoia de a fi susţinuţi financiar pentru servicii de terapie, ar trebui să fie un indicator clar pentru companii despre nevoia de wellbeing pe care o au angajaţii. În final, odată ce oamenii sunt bine, companiile au şi ele de câştigat“, afirmă Costin Tudor, fondator şi CEO al Undelucram.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO