Eveniment

Sorin Ovidiu Vântu către fugarul Nicolae Popa: “Banii sunt trimişi, mâine îi ai. Sunt f… din toate părţile, am 7000 de oameni pe cap şi tu mă suni de 5000 de ori pe oră”

Autor: Adrian Voicu

10.09.2010, 09:49 99

În Referatul prin care solicită arestarea preventivă a lui SorinOvidiu Vântu, procurorii prezintă o serie de stenograme ale unorconvorbiri telefonice, unele purtate chiar de SOV cu NicolaePopa.

Ziarul Gândul a reuşit să intre în posesiastenogramelor, principalul subiect al discuţiilor dintre SOV şiNicolae Popa fiind banii.

Conform stenogramei unei convorbiri din 3 noiembrie 2009, SorinOvidiu Vântu se plânge lui Nicolae Popa că nu are timp să stea preamult de vorbă, banii ceruţi de Popa fiind deja trimişi cătreacesta: "Sunt trimişi, am verificat, cel târziu mâine, dacă nucumva chiar şi astăzi trebuie să-i ai în cont"..."Sunt f... întoate părţile, am un milion de treburi, sunt bombardat cu cerinţede bani din 7.000 de direcţii. E o criză uriaşă aici, nu suntsupărat, sunt întins în toate direcţiile, asta este tot, am şi altetreburi, nu sunt numai la dispoziţia ta. Nu pot să stau...eu suntcu 7.000 de oameni pe cap şi tu îmi dai 5.000 de telefoane pe oră.Băi, VIO, ce-i cu tine, te-ai tâmpit? Ce-i cu tine?".

Într-o altă stenogramă, problema banilor este discutatăcodificat, cei doi vorbind despre "cisterne" de "motorină". Citiţistenogramele discuţiilor dintre cei doi pewww.gândul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO