Eveniment

Spaima Europei vine la Bucureşti: Ministrul de Interne al Italiei, Matteo Salvini, se va întâlni cu ministrul român de Interne. Gafa făcută de Carmen Dan

Spaima Europei vine la Bucureşti: Ministrul de Interne...

Autor: Departamentul Social

23.10.2018, 13:27 692

„Onorată să primesc vizita preşedintelui Consiliului de Miniştri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!”, a scris mininstrul Carmen Dan, pe Facebook.

De faptl preşedintele Consiliului de Miniştri este Giuseppe Conte.

Rezervă-ţi locul la Forumul de Francize din 1 Noiembrie şi pleacă acasă cu o idee de business de milioane!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a întâlnit, marţi, la sediul MAI, cu vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministrul de Interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini.

„Discuţiile dintre cei doi oficiali vor viza teme de actualitate de interes pe agenda europeană cu accent pe cooperarea bilaterală în domeniul securităţii şi colaborarea în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE”, se arată într-o informare transmisă de MAI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO