Eveniment

Sportul este susţinut şi pe timp de pandemie: Federaţia Română de Fotbal oferă un sprijin de 1,7 milioane de euro cluburilor, în contextul epidemiei de Covid

Sportul este susţinut şi pe timp de pandemie:...

Autor: Cosmin Pirv, Mediafax

01.10.2020, 19:20 168

Federaţia Română de Fotbal (FRF) va sprijini cu 1,7 milioane de euro cluburile, în contextul epidemiei de Covid-19. Decizia a fost luată joi de Comitetul Executiv al FRF.

Membrii Comitetului Executiv al FRF au votat propunerea privind alocarea sprijinului financiar în contextul pandemiei de Covid-19. Federaţia Română de Fotbal va oferi membrilor afiliaţi un sprijin financiar în valoare totală de 1,688 milioane de euro, sumă ce va fi distribuită în mod egal.

„Decizia a fost luată ca urmare a stabilităţii financiare a FRF şi a garanţiilor primite de la partenerii comerciali ai instituţiei, fiind înlesnită de măsurile preventive implementate de Federaţie”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei.

Conform acestora, această hotărâre nu va afecta activitatea la nivelul loturilor naţionale sau subvenţiile pentru competiţiile FRF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO