Eveniment

Starea pacienţilor afectaţi de incendiul de la Matei Balş

Starea pacienţilor afectaţi de incendiul de la Matei Balş

Autor: Andreea Tobias

30.01.2021, 11:13 148

Şapte pacienţi afectaţi de incendiul de la Matei Balş sunt, sâmbătă, în secţiile de Anestezie Terapie-Intensivă ale diferitelor spitale din Capitală.

Ministerul Sănătăţii anunţă starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul de la „Matei Balş”.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Bucureşti sunt 11 pacienţi în stare stabilă. La Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt 5 pacienţi, dintre care 4 în stare stabilă şi unul intubat la ATI.

La Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” sunt 6 pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” se află 6 pacienţi, unul fiind în stare gravă la ATI şi 5 în stare stabilă.

În Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” 3 pacienţi sunt în stare stabilă, la ATI, iar la Spitalul Militar Central sunt 4 pacienţi: 2 urmează să fie externaţi, unul este în stare stabilă, internat în secţia ATI, iar un pacient este intubat şi instabil în ATI.

La Spitalul „Witting” se află trei pacienţi în stare stabilă.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” sunt 4 pacienţi: 2 în stare stabilă şi 2 în secţia ATI (stare stabilă). În Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” este un pacient intubat la ATI.

Spitalul de Urgenţă Floreasca găzduieşte 6 pacienţi: 3 în stare stabilă, 3 urmează să fie externaţi, iar la Spitalul Monza sunt 3 pacienţi în stare stabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO